На нынешний день видел 3 вида удостоверений подводного охотника:
1. УПФ.
2. ФПСПДУ.
3. ФПСУ
Все перечисленные действуют. Как такового, едино-утвержденого образца удостоверения, определенной организации нет, все они имеют одинаковую юр.силу. УПФ - это Брагин и Ко. перевыпускается каждый год(платно) , ФПСПДУ вроде Лагутин, выпускается один раз. Есть ещё УООРовские удостоверения.
У первых двух организациях на сколько мне известно стоимость колеблится от 600-1200 грн без обучения.
1. Заполните анкету на укр. языке.
2. фото.
3. На обрате вывод врача с фразой (к занятиям по подводному плаванию допущен).
Кто заинтересовался пишите в личку.
НАЦІОНАЛЬНА ШКОЛА ПІДВОДНОГО ПЛАВАННЯ УПФ
З А Я В А
Я,_______________________________________________________________________________(прізвище, ім’я та по батькові друкованими літерами)
Дата народження (день, місяць та рік)__________________ Домашня адреса_______________
_________________________________________________________________________________
Місце роботи (навчання)___________________________________________________________
Телефон: домашній _______________________, робочий______________________________
Паспорт №___________________________ ким виданий________________________________ ____________________________________________дата видачі __________________________
Попередня кваліфікація підводника_________________ ким видано посвідчення___________ ____________________________________________________ дата видачі __________________
Прошу прийняти мене на курси “Підводний мисливець УПФ”
_______________ (підпис)
ДЕКЛАРАЦІЯ ПРО ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ
Уважно прочитайте перед тим, як підписати! Формулювання декларації мають силу зобов'язань!
Я, _________________________________________________________________________,
дійсно підтверджую, що до мене доведена інформація про те, що підводне полювання і підводна стрільба пов'язани з потенційним ризиком.
Мені відомо, що пірнання на глибину із затримкою дихання під водою можуть спричинити за собою деякі захворювання, пов'язані з невиконанням правил і вимог при заняттях підводним полюванням і стрільбою, і я зобов'язуюся неухильно виконувати ці правила і вимоги.
Я зобов'язуюся виконувати всі рекомендації і вимоги інструктора в ході навчання, враховувати їх після закінчення курсів і підготовки.
Я беру на себе повну персональну відповідальність за будь-який нанесений мною збиток або травму, отриману мною в ході навчання внаслідок моїх помилок або в подальших заняттях підводним полюванням і тренуванні. Я ознайомлений, що при заняттях підводним полюванням проводиться власне та взаємне страхування. Всі заходи щодо забезпечення власної безпеки та контроль за технічним станом свого спорядження, зокрема рушниці, що використовується для підводного полювання і т.д. виконуються самостійно. Я ознайомлений, що по закінченні навчання і підготовки я зобов'язаний періодично проходити щорічний медичний огляд і технічний огляд підводного спорядження. Я ознайомлений з основними правилами експлуатації підводних рушниць. Мені відомі основні Положення і Правила любительського і спортивного рибальства на Україні.
Крім того, я зобов'язуюся захистити інструкторів, що навчають мене, від яких-небудь претензій, як з моєї сторони, так і з боку моєї сім'ї і родичів, у разі виникнення надзвичайних ситуацій в процесі навчання і надалі, після закінчення навчання, при моїх заняттях підводним полюванням і стрільбою. Я знаю, що після закінчення навчання періодично зобов'язаний надавати інструктору Школи необхідну інформацію з щоденника занять і тренування. Я ознайомився із змістом цієї декларації і добровільно її підписую.
________________(дата) __________________ (підпис)
МЕДИЧНА КАРТА
У даній медичній карті ми вважаємо необхідним проінформувати Вас про деякі види ризику, пов'язані із зануреннями під воду і про вимоги до Вашого здоров'я.
• При поганому самопочутті всі види занурення під воду будуть представляти для вас певну небезпеку;
• Особи, страждаючі захворюваннями серця і судин, алергіями, захворюваннями легких, епілепсією, що знаходяться під впливом алкоголю, наркотиків
до занурень під воду не допускаються !!!
До початку навчання Ви повинні пройти медичний огляд для визначення придатності до занурень під воду, відповідно до діючих на Україні положень.
Фото
Висновок медичної комісії :
__________________________________________________________________________________
__________________________________________________________________________________
Дата _____________________________
М.П. _______________________ ( підпис лікаря)
Отредактировано Масяня (2010-03-31 16:20:32)